Bose høretelefoner

Bose Quiet Comfort 35 II (QC35)

Vi starter hårdt ud med Bose QC 35 II. Det kan lige så godt komme ud fra start. Jeg elsker disse høretelefoner og det er lang tid siden, at jeg har brugt samme model over to år. Det er simpelthen en klasse høretelefon for dig, som ikke ønsker andet lyd end det du smækker i ørene.

Disse fantastiske høretelefoner har efterhånden fået ros fra den ene ende af internettet til den anden. Der er langt, det ved jeg, men det er så sandelig heller ikke uden grund. Bose Quiet Comfort 2 høretelefonerne er blevet en fast del af min pakke liste på arbejde, en lokal cafe eller på rejsen. Ja, stort set alle steder jeg tager hen. Forudsat at jeg ønsker at være i min egen lille zone.

Hurtige facts

 • Kommer i grå og sort
 • Kan lukke baggrundslyd ude med Noise cancelling funktion
 • Tilslutter med Jack stik eller Bluetooth
 • Har tilhørende app hvorpå, der hovedsageligt opdateres software
 • Kun Quiet Comfort 35 II modellen har en Goolge assisentent knap
 • Har indbygget mikrofon samt tre betjeningsknapper til opkald, musik og lignende.
 • Kommer i et flot etui
 • Den nye version har ikke tilhørende fly adapter til dine høretelefoner

“Går du op i træning og har langt hår, så vær opmærksom på at de godt kan smutte lidt, hvis du ligge på en bænk og skal til at bænkpresse 120kg.

Tag det fra en, som har prøvet det.

Altså bortset fra det med de 120kg.

Førte Noice cancellation høretelefoner frem i lyset

Jep. Du læste rigtig. Bose var nogle af de første på markedet med deres noise cancelling. Ganske vidst med Sony pustende i nakken. Sidder du på et fly i 2019, så er det meget svært ikke at få øje på denne høretelefon. Appropos fly, så sidder jeg netop på et fra München til Amsterdam med bagen solidt placeret på sæde 26C. Ikke den bedste plads, men det er nu ikke pointen. Pointen er, at jeg kan lave en optælling for dig.

27C og frem:

 • 4x Sorte Bose QC høretelefoner
 • 1x Sony x3
 • 2 ukendte hovedtelefoner
 • Alt for mange Apple earplugs (but who cares?)

27c og tilbage:

 • 1x Sølv / Grå Bose QC høretelefon
 • 1x Sort Bose Quiet comfort (MIG)
 • 2x ukendte hovedtelefoner
 • Utrolig nok: igen dumme earplugs

Det jeg prøver at sige er, at denne høretelefon simpelthen bare er super populær! Specielt for folk, som ofte finder sig selv på et styks offentlig transport, hvor en lille skrigende unge ikke unormalt.

Er de så det hele værd?

Ja det kan du bide dig selv i næsen på at de er! Efter 2 års brug har jeg stadig igen intentioner om at skifte dem ud tiltrods for andre høretelefoner med ’smarte’ features.

Hvordan er lyden?

Det er som sagt ikke ofte at jeg stiller mig tilfreds med elektronik og specielt ikke på lyd. Jeg, ligesom mange andre, bruger mine høre telefoner hver eneste dag!

Lyden er god og bliver specielt ikke ringere af, at høretelefonerne lukker hver baggrundsstøjen ude.

Det betyder en næsten uforstyrret lydoplevelse hvad end du befinder dig i et fly, på en café eller et travlt kontor.

Efter min mening får du gode dybe og høje toner i disse, samt en ganske fornuftig bas.

Er der ingen ulemper?

Jo, desværre. Med nye høretelefoner, som kommer ud hele tiden, så mangler de kære Bose høretelefoner desværre et par smarte styringsfunktioner, så som touch. Du kan få høretelefoner fra B&O og Sony med lidt flere smarte funktioner. Det er dog ikke noget man tænker på i hverdagen.

Skal du købe Bose høretelefoner i 2019?

Godt spørgsmål. Står du overvejer en høretelefon fra B&O, Sony eller Bose og du sidder at læser denne anmeldelse for at blive klog til mindste detalje, spå vil jeg sige: Køb Bose.

De kan købes til en fin pris de fleste steder og tro mig, du vil altså ikke bemærke forskellen på de tre, hvis du opgradere fra ringere. Desuden, så er de ekstra funktioner på de andre to mærker reelt set bare lir’, som skal få dig til at købe deres fremfor den gode og troværdige ’Volvo’, Bose. Fact.

Når det er sagt, så skal du heller ikke lade dig snyde ved første træk, hvis Bose spytter noget nyt ud.  Jeg har selv haft den originale og nummer 2, hvor der ikke er den store forskel udover Google Play knappen.

You May Also Like

Nespresso Lattissima Touch

Netgear – Nighthawk AC1750

Miiego M1

Logitech master mx 2s

Logitech Master MX 2s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *