Logitech master mx 2s

Logitech Master MX 2s

Jeg har ventet på denne anmeldelse. Hvorfor? Jo, fordi denne for første gang blev leveret mundligt. Det var til Jacob og jeg endte faktisk med at få ham til at købe musen, som du nu kommer til at læse meget mere omkring.

Musen hedder Logitech mx master 2s eller II, hvis vi skal være på den fine side. I dette indlæg kommer du til at læse mere omkring, hvad der gør den så god, samt hvorfor jeg er en kæmpe stor fan at netop denne mus.

Hvem ved, måske ender du også med at få spenderhatten på og anskaffe dig én selv, præcis ligesom Jacob gjorde. Er det tilfældet, så vil du ikke fortryde det. Læs her indlægget og forstå hvorfor.

Det hele startede med en ømhed i hånden

Jeg bruger en Macbook Pro 15” 2018 model i Spacegray til dagligt. En fantastisk computer, som du måske kan læse mere omkring, men det bliver i et andet indlæg. Med sådan en computer vil de fleste nok ty til den klassiske Apple Magic Mouse, som også kan være en fin mus, hvis du ikke bruger den længere end en times arbejde daglig og lader være med at bruge den til de eventuelle spil du har på din computer.

Indrømmet, det gjorde jeg også selv i starten, men oplevede efter et halvt års brug en ømhed i hånden. Det kommer sig selvfølgelig af, at jeg sad meget ved computeren med en mus, som ikke være særlig ergonomisk. Så hvad gør man ved det? Jo, man Googler da på livet løs efter en massagebold til hænderne. Eller efter en smartere mus.

Det skal siges at jeg startede med de forpulede massagebolde og de hjælper ikke en brik. Punktum.

anmeldese af logitexh master mx 2s
funktioner oppe fra
flere tilslutninger nede fra

MX Master 2s – Et væld af muligheder

Efter at jeg fik hovedet op af hullet fik jeg endelig taget mig sammen til at undersøge markedet for en god ergonomisk mus, som fungerede til min macbook.

Her stødte jeg på mange forskellige typer af muse, herunder også trackpads fra Apple, MagicPad eller hvad fa’en den nu hedder. Det også lige meget for, det var ikke lige den løsning, jeg ledte efter som min hverdags løsning.

Nej – Jeg stødte nemlig på Logitech MX master 2s, som simpelthen er et fantastisk stykke hardware. Et rigtigt stykke kram!

Den her mus kan simpelthen det hele. Musen selv har 7 forskellige taster, samt en scroller, som også kan indstilles på to forskellige måder. Det er et perfekt stykke legetøj til en rigtig nørd, som mig.

Når du køber musen og får den i hånden for første gang, så vil du opleve, hvordan din hånd slapper fuldkommen af. Der er ikke den mindste spænding, som på sigt vil være utrolig forstyrrende. Niks – intet.

Perfekt kombination af hardware og software

Når du er færdig med at forgude musens flotte design, så kan du begynde at kaste dig over dens software. Her har du muligheden for at indstille samtlige af musens taster til forskellige funktioner, vælge hårdheden af scroll (for ikke at nævne om det skal være et glat eller takket scroll)(?!) samt cursor hastigheden og meget mere.

Det var netop her, at jeg fandt mig selv i en position, hvor jeg ikke længere kunne være i mig selv. Den fik ikke for lidt med funktioner, den stakkels mus. Jeg kunne det hele. Som Mac bruger kunne jeg skifte skrivebord, gå frem og tilbage på siderne, starte og stoppe musik, vælge mellem min scroll funktion OG højre / venstre klikke 😉 – Alt sammen fra musen.

Det var kun begyndelsen. For der var nemlig mange flere funktioner, der kunne indstilles til musen.

You May Also Like

Nespresso Lattissima Touch

Netgear – Nighthawk AC1750

Miiego M1

Bose høretelefoner

Bose Quiet Comfort 35 II (QC35)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *